Om mig


Jag är 18 år och bor i Sorunda(strax utanför Nynäshamn) som ligger ett par mil utanför Stockholm. Här bor jag med min mamma, min syster och våra djur.

Mina intressen är, förutom att umgås med min familj, pojkvän och mina vänner, att hitta på saker med min hund Hades, rida, pyssla med olika handarbeten (smycken, broderi, stickning, ja i princip allt jag lyckas lägga beslag på;)) och att fotografera.
Jag går Media med inriktning Foto på Cybergymnasiet i Stockholm och mitt mål är att jag ska kunna börja arbeta som fotograf i slutändan. Ända sedan jag varit liten har jag varit kreativ och haft en ständig vilja att skapa. Det är nog en stor anledning till att jag vill bli fotograf - jag kan använda min kreativitet till ett arbete jag tycker är kul!

Jag har ända sen jag var liten jobbat med hästar, eftersom min mamma hade ett stuteri och sedan startade "knatteridning", men sen jag började gymnasiet har både tid och ork inte riktigt räckt till, så hästarna får inte lika mycket uppmärksamhet som de brukade. En till anledning till att intresset svalnade var att vi 2010 blev tvungna att sälja min ponny Tindra. Det gjorde att jag inte satt på en häst på över ett år, och efter det så har jag inte orkat engagera mig igen. Däremot kommer jag nog alltid att ha ett starkt intresse för hästar oavsett om jag kommer komma igång med ridningen igen eller ej. Eftersom jag även är uppväxt med hundar så är det nog också något som alltid kommer att vara en del av mitt liv. Ett liv utan djur är som att överge en del av mig själv...

Något mer som också alltid har varit en stor del av mitt liv är böcker. Redan när jag gick i 2a eller 3e klass blev jag stämplad som "bokmal" då jag alltid gick runt med en bok. Jag hade ju växt upp med en mamma som har ungefär lika många böcker som ett litet bibliotek så varför inte liksom? Hittar jag en bok som jag tycker om är jag verkligen fast - då sträckläser jag boken. (Om nu ingen tvingar mig att lämna ifrån mig boken haha) Och sen läser jag säkert om den direkt igen bara för att den var så bra... ;)

Jag hoppas ni tycker om min blogg och tittar in ibland. Har ni några frågor är det bara att kontakta mig ;)Uppdaterad 2012-09-05
Creative Commons-licens Detta verk av Sofie Granholm är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 3.0 Unported-licens.