söndag 28 februari 2010

R.I.P. Daddy

Jag sitter hemma hos pappa och lyssnar på musiken från Melodifestivalen. Det finns faktiskt ett par låtar som verkar ganska bra, men sen har jag inte direkt lyssnat så mycket på texterna heller. Får väl göra det ngn dag när jag känner mig mer fokuserad.

Idag tog jag ut Hades på en liten promenad på åkern med målet att jobba lydnad. Han är så mesig så det är inte sant... Han skäller på alla monster han ser och tycker att han är jättemodig, när det egentligen bara är en rotvälta, en klump med grus i snön eller en svart katt som är ute och går 200 m bort. Känns som att han reagerar extra starkt på mörka saker mot det vita. Undrar vad han skulle göra om jag satte en spegel framför honom? Jo, det vet jag; han försöker skrämma sig själv till reträtt, vilket inte riktigt fungerar. Sist han försökte det gjorde han det inne på HÖÖKS i Kungens Kurva vilket var lite lagom pinsamt! Kanske dags att inse att man inte är så skräckinjagande som han intalar sig? Inte ens stallkatten på ridklubben backar för honom... xD

Fan vad bra det känns att tänka att JAG SKA INTE TILL SKOLAN IMORGON för jag har LOV! Det värsta som finns är den stressade känslan man får på söndagkvällen när man inser att helgen REDAN är över. Då brukar jag tänka "Hur i helvete gick det så fort?". Är det bara som jag inbillar mig att tiden går fortare ju äldre man blir? När man var 7 och hade sommarlov började man nästan tycka att man hade varit ledig för länge, när bara halva lovet hade gått. Nu känns det som att man planerar att man ska göra så mycket kul saker på lovet och helt plötsligt så är lovet redan slut... Är kanske för att man har fler saker att göra nu än när man var 7? I vilket fall känns det som att jag inte hinner ikapp tiden, jag ligger alltid efter av någon anledning....

Appropå ingenting, den 19 februari dog Cesar Millan's underbara pitbull Daddy, 16 år gammal. Finns nog inte så mycket mer att tillägga, kan bara säga att jag lider med Cesar. Vet precis hur det känns att mista ett djur. Om du vill skriva några tröstande ord till Cesar kan du göra det på In Memoriam: Daddy the Pit Bull .


R.I.P. Daddy
//Sofie

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Creative Commons-licens Detta verk av Sofie Granholm är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 3.0 Unported-licens.